Bestuur en Werkgroepen/Commissies

Ben Lebbink - bestuurslid
Anton Baars - bestuurslid, commissie Open Monumenten Dagen

Werkgroepen

De Historische Vereniging Steenderen heeft werkgroepen, die elk hun eigen bijdragen leveren aan het vastleggen van de geschiedenis van Steenderen. Het bestuur is in een aantal werkgroepen met een contactpersoon vertegenwoordigd.
Hieronder de werkgroepen en de contactpersonen.

Geert Jansen - voorzitter
Henk Samberg
Annie Hakken
Jan Hubers
Francine van Leeuwen - contactpersoon bestuur

De werkgroep houdt zich bezig met het beoordelen, aannemen en sorteren van materiaal.
(Voor de openingstijden van het archief zie onder het menu Vereniging > Accommodatie)

Digitaliseringscommissie

Hans Klompenhouwer
Anke Pasman
Henk Samberg
Gerard Jansen, website beheerder,
Bertus Rietberg - contactpersoon bestuur

De werkgroep houdt zich bezig met het digitaliseren en toegankelijk maken van het gearchiveerde materiaal.

Dikkie Garritsen, voorzitter
Jan van Hal
Willy Pasman
Francine van Leeuwen
Ben Lebbink - contactpersoon bestuur

De werkgroep organiseert en bereidt ledenavonden, excursies, beursstands etc. voor.

Werkgroep gebouwen

Wim Willemsen

In deze werkgroep zouden we graag 1 of 2 nieuwe leden zien, die verstand hebben van gebouwen, bouwmaterialen en restauratie, of het leuk vinden zich in deze materie te verdiepen.

Werkgroep Archeologie

Rob is namens onze vereniging lid van de Archeologische Werkgroep Nederland (AWN) afdeling 17, Zuid-Veluwe en Oost-Gelderland.