Activiteiten HVS

De Historische Vereniging Steenderen organiseert gedurenden het jaar diverse activiteiten, van lezingen, exposities tot excursies. Een overzicht van alle toekomstige activiteiten is in te zien door op de volgende link te klikken: Komende activiteiten

Activiteit: '75 jaar Vrijheid' Bevrijdingsconcert en tentoonstelling

Datum:    vanwege corona-maatregelen uitgesteld

Aanvang: 19.00 uur opening tentoonstelling
                met om 19.30 uur concert

Locatie:   Sporthal 'Het Hooge Wessel'
                Prins Bernhardlaan 3
                7221 BA in Steenderen

Op bevrijdingsdag 5 mei 2020 zal in het kader van '75 jaar Vrijheid' in de sporthal in Steenderen een tentoonstelling en bevrijdingsconcert plaatsvinden. Met medewerking van muziekvereniging 'Nieuw Leven', christelijk gemengd koor 'Steenrewalt' en Historische Vereniging Steenderen. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Tentoonstelling - Bevrijdingsconcert

Lezing: '75 jaar Vrijheid'

Datum:    maandag 20 januari 2020

Aanvang: 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Locatie:   'Het Anker'
                J.F. Oltmansstraat 7
                7221 NA in Steenderen

Op de eerste ledenavond in het jaar dat '75 jaar vrijheid' wordt gevierd komt Jean Kreunen, oud-directeur van het Achterhoeks Museum 1940-1945 en bestuurslid van het Oorlogsmuseum in Overloon, vertellen over de oorlogsjaren in en rond de oude gemeente Steenderen. Deze avond is ook toegankelijk voor niet-leden.

Lezing '75 jaar vrijheid'

Activiteiten in het verleden

Activiteiten (2019) Activiteiten (2018) Activiteiten (2017)