Nieuws

Enkele leden van de archiefcommissie volgden op 19 september een workshop met Bibi Bodegom.

Het onderwerp was Adlib, het programma waarmee het archief wordt gedigitaliseerd.

Dit in het kader van HVS 2.0 een plan om de HVS een boost te geven na de overhuizing van Baak naar Steenderen.

Adlib update

De Zwerfsteen

De Zwerfsteen verschijnt in maart, juni, september en december. Mocht u De Zwerfsteen niet hebben ontvangen, dan kunt u dit melden bij het secretariaat, p/a Diane Teunissen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Luisterplek Baak.

Tijdens de onthulling van de Luisterplek in Baak op 28 juni 2013 zijn door Ben Lebbink filmopnamen gemaakt.

Ben heeft hier een DVD van gemaakt, en is te bestellen via de Historische Vereniging Steenderen.

Per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een CC naar de maker van de film Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De prijs is € 17.50.

De kosten graag vooraf storten op het rek. nummer van de HVS  NL16RBRB0685289710 onder vermelding van

DVD Luisterplek Baak. Ook graag uw adres vermelden daarna wordt u de DVD toegezonden.