Lid worden

Is uw belangstelling gewekt om de activiteiten van onze vereniging passief te beleven of er actief aan mee te werken, nodigen wij u graag uit om lid te worden.

U krijgt dan een gratis welkomstpakket thuis met o.a. enkele nummers van ons blad "De Zwerfsteen". Het proeflidmaatschap (€25,-) is een aardige cadeautip.Het lidmaatschap kost € 25,- per jaar per huishouden. De contributie wordt in principe automatisch geïncasseerd  Als lid ontvangt u vier maal per jaar ons tijdschrift De Zwerfsteen gratis thuis. Ook ontvangt u regelmatig uitnodigingen voor een lezing of een excursie. Aanmelden bij de secretaresse Diane Teunissen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Via deze website houden wij u op de hoogte van de actuele activiteiten van onze vereniging en van onze buurverenigingen.